Ανώνυμο-500-×-1000-px-200-×-100-px-200-×-200-px-500-×-500-px-500-×-1000-px-500-×-500-px-2 Βιογραφικό

Είσαι έτοιμη να μάθεις τα βήματα που χρειάζεται να κάνεις για να γίνεις επαγγελματίας καλλιτέχνης του Μόνιμου Μακιγιάζ?

Portrait-book-cover-with-changeable-color_Γίνε-επαγγελματίας-τεχνικός-του-Μόνιμου-Μακιγιάζ-Εξώφυλλο-βιβλίου-Βιογραφικό-Εξώφυλλο-ebook-300x210 ΒιογραφικόΚάνε δικό σου εντελώς δωρεάν το -Workbook- και ανακάλυψε όλες τις λεπτομέρειες  που  χρειάζεται να γνωρίζεις ώστε να είσαι σε θέση να κερδίζεις πάνω από 100.000 το χρόνο!

Ζωή Νταούκα

Δύο πράγματα αγαπώ να κάνω πιο πολύ στη ζωή μου!!!!

  1. Να βοηθάω γυναίκες και άντρες να αποκτήσουν την ωραιότερη πλευρά του εαυτού τους!!
  2. Να βοηθάω γυναίκες να κερδίσουν πάνω από 100.000 το χρόνο, δημιουργώντας την δική τους επιχείρηση Μόνιμου Μακιγιάζ!

Για να με γνωρίσεις λίγο καλύτερα θα μοιραστώ μαζί σου δυο λόγια για εμένα.

Δεν προέρχομαι από πλούσια οικογένεια, όμως προέρχομαι από μία οικογένεια που με δίδαξε πως με στρατηγική και σκληρή δουλεία, μπορείς να πετύχεις τα πάντα!!!

Ήρθα στη Θεσσαλονίκη για να σπουδάσω στο ΑΤΕΙΘ στην σχολή αισθητικής με σκοπό να δώσω κατατακτήριες για την ιατρική, όμως στο τελευταίο έτος, η τέχνη του Μόνιμου κέρδισε την καρδία μου.

Το 2004 επιστρέφοντας από το Βερολίνο, όπου είχα πάει για να εκπαιδευτώ στην τέχνη της δερματοστιξίας, γύρισα στη Θεσσαλονίκη και βρέθηκα αντιμέτωπη με την πλήρη άγνοια του κόσμου για την τέχνη που τόσο είχα αγαπήσει! Αφού πήρα την πρώτη απογοήτευση και μην έχοντας κανέναν πελάτη για αρκετούς μήνες, αποφάσισα να εργαστώ ως υπάλληλος σε διάφορες επιχειρήσεις για να μπορώ να βγάζω τα έξοδα μου. Παράλληλα προσπαθούσα να κάνω όσες περισσότερες επαφές μπορούσα με δερματολόγους και πλαστικούς της πόλης ώστε να τους ενημερώσω για τις υπηρεσίες που πρόσφερα.

Πολλοί με αγνόησαν, κάποιοι με απέρριψαν άλλοι πάλι με πίστεψαν. Δειλά- δειλά άρχισα να κάνω κάποια ραντεβού τα απογεύματα ,που είχα χρόνο, κρατώντας όμως ακόμη την πρωινή μου εργασία για ασφάλεια.

Το 2011 συνέβησαν κάποιες σημαντικές αλλαγές στη ζωή μου όταν αποφάσισα να βγω από έναν γάμο μέσα στον οποίο είχα αποκτήσει 3 πανέμορφα κοριτσάκια!!!

Μετά από το διαζύγιό μου, έπρεπε να επαναφέρω τον εαυτό μου σε ισορροπία για να συνεχίσω. Βγήκα από τη ζώνη της άνεσης μου παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή μου και έτσι κατέληξα να αφήσω την πρωινή μου εργασία και να επικεντρωθώ αποκλειστικά στην τέχνη του Μόνιμου Μακιγιάζ.

Είχα πάντα όνειρο, να έχω μια τέλεια εργασία, που να μου αποφέρει πολλά χρήματα, και έτσι αποφάσισα να λειτουργώ σαν να την είχα.

Διαβάστε περισσότερα

back-300x300 Βιογραφικό