Τι είναι το Μόνιμο Μακιγιάζ;  

Ως Mόνιμο Mακιγιάζ ορίζεται η εισαγωγή χρωστικής στο δέρμα με τη χρήση ειδικών  εργαλείων. Στο PERMΛBLISS By Zoi Daouka, για την εφαρμογή Μόνιμου Μακιγιάζ σε οποιοδήποτε σημείο επιθυμούμε, όπως φρύδια, eyeliner και χείλη καθώς και για οποιαδήποτε τεχνική ακολουθήσουμε, χρησιμοποιούμε ψηφιακά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και τα πιο εξελιγμένα και εγκεκριμένα χρώματα από τον FDA (Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας).

Faq-500-500 Faq υπηρεσίες

Το Μόνιμο Μακιγιάζ θεωρείται τατουάζ;

Το Μόνιμο Μακιγιάζ σε όποια μορφή και αν το συναντάμε στην αγορά, ορίζεται ως τατουάζ αισθητικής. Ωστόσο υπάρχουν αρκετές και βασικές διαφορές με ένα κλασσικό τατουάζ σώματος. Οι βασικές διαφορές είναι η διαφορετική σύσταση των χρωμάτων και το βάθος που εγχέεται η χρωστική στο δέρμα. Για τον λόγο αυτό, με το πέρας των χρόνων είναι απαραίτητο να εφαρμόζουμε ραντεβού συντήρησης σε αντίθεση με το τατουάζ σώματος που το αποτέλεσμα παραμένει αναλλοίωτο.

Faq-500-500 Faq υπηρεσίες

Ποιές οι διαφορές του ψηφιακού μηχανήματος και του microblading;

Στο PERMΛBLISS By Zoi Daouka εργαζόμαστε αποκλειστικά με ψηφιακά μηχανήματα τελευταίας γενιάς και όχι με την τεχνική του microblading, δηλαδή με χειροκίνητη λεπίδα. Η επιλογή μας αυτή μας δίνει την δυνατότητα να δημιουργούμε τόσο την ψευδαίσθηση της τρίχας όσο και σκιάσεις με το καλύτερο φυσικό αποτέλεσμα. Μπορούμε δηλαδή να εφαρμόσουμε οποιαδήποτε τεχνική επιθυμούμε. Το Μόνιμο Μακιγιάζ με ψηφιακό μηχάνημα βασίζεται στην χρήση βελόνας, η οποία  κυμαίνεται από 0.18 έως 0.45 mm., με σκοπό να έχουμε απόλυτη ασφάλεια και ακρίβεια ως προς τα χιλιοστά που εγχέεται το χρώμα στην επιδερμίδα. Με την μέθοδο αυτή δεν υπάρχουν τραυματισμοί και η επούλωση του δέρματος γίνεται άμεσα. Η χρονική διάρκεια της εφαρμογής του Μόνιμου Μακιγιάζ με ψηφιακά μηχανήματα κυμαίνεται από 1,5 έως 4,5 ώρες, καθώς απαιτείται πολύ μεγάλη λεπτομέρεια, και αποτελεί ιδανική επιλογή για όλους τους τύπους δέρματος και όλες τις ηλικίες.

Faq-500-500 Faq υπηρεσίες

Είναι επίπονη διαδικασία η εφαρμογή του Μόνιμου Μακιγιάζ;

Σε πολλούς ανθρώπους κυριαρχεί η λανθασμένη άποψη ότι το Μόνιμο Μακιγιάζ πονάει. Αυτό λειτουργεί κατασταλτικά στο να επιλέξουν την συγκεκριμένη παροχή. Η αίσθηση του πόνου είναι σίγουρα υποκειμενική υπόθεση, όμως εξαρτάται και από άλλους παράγοντες όπως είναι η ποιότητα του δέρματος, το σημείο που επιλέγουμε να δουλέψουμε και σίγουρα η ψυχολογία του πελάτη. Για να αποφύγουμε λοιπόν κάθε δυσάρεστη κατάσταση τοποθετούμε τοπικά, πριν την εφαρμογή του Μόνιμου Μακιγιάζ, αναισθητική κρέμα η οποία μειώνει την αίσθηση του πόνου στο μέγιστο βαθμό.

Faq-500-500 Faq υπηρεσίες

Είναι ασφαλής η διαδικασία του Μόνιμου Μακιγιάζ;

Στο PERMΛBLISS By Zoi Daouka γνωρίζουμε και τηρούμε ευλαβικά όλους τους κανόνες υγιεινής με σκοπό να παρέχουμε με ασφάλεια τις υπηρεσίες μας. Η ομάδα μας είναι άρτια εκπαιδευμένη και καταρτισμένη στις υπηρεσίες που σας προσφέρει. Με  διακριτικότητα και σεβασμό προς τα προσωπικά σας δεδομένα συλλέγουμε πληροφορίες από το ιατρικό ιστορικό σας που θα μας βοηθήσουν η παροχή να γίνει σωστά τεχνικά και αισθητικά, εξατομικευμένα για τον καθένα με βάση τις  ανάγκες του.

Faq-500-500 Faq υπηρεσίες

Υπάρχουν αντενδείξεις στο Μόνιμο Μακιγιάζ;

Ο περισσότερος κόσμος στις μέρες μας αγαπά και επιθυμεί να δοκιμάσει τις υπηρεσίες του Μόνιμου Μακιγιάζ. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες  αντενδείξεις οι οποίες μας εμποδίζουν να πραγματοποιήσουμε εφαρμογή.

Μερικές από αυτές είναι:

♥ Η περίοδος εγκυμοσύνης και η περίοδος θηλασμού.
♥ Η λήψη φαρμάκων και πιο συγκεκριμένα σχετικά με το αίμα όπως τα  αντιπηκτικά.
♥ Η ύπαρξη κάποιας δερματικής πάθησης η οποία δυσκολεύει τη διαδικασία  της επούλωσης του δέρματος.

♥ Τυχόν ύπαρξη αλλεργίας στα υλικά που είναι απαραίτητα κατά την εφαρμογή όπως σε κάποιο συστατικό χρωστικής.

Faq-500-500 Faq υπηρεσίες

Μπορεί να πραγματοποιηθεί αφαίρεση του Μόνιμου Μακιγιάζ;

Πολλές φορές έχουμε συναντήσει στην επαγγελματική μας πορεία ανθρώπους, οι οποίοι δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τον τεχνίτη που εμπιστεύτηκαν και  έψαχναν την λύση της αφαίρεσης σε εμάς. Το PERMΛBLISS By Zoi Daouka αναλαμβάνει και εγγυάται  μεγάλη επιτυχία στην υπηρεσία αφαίρεσης του Μόνιμου Μακιγιάζ με ψηφιακό μηχάνημα. Με την χρήση ενός υγρού με βάση το σαλικυλικό οξύ το οποίο εισχωρεί, με τη χρήση βελόνας, στα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας και με την διαδικασία της όσμωσης η χρωστική αποβάλλεται από το δέρμα. Η αποτελεσματικότητα της συγκεκριμένης παροχής εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως η χρονική διάρκεια που προϋπήρχε το Μόνιμο Μακιγιάζ, η μέθοδος με την οποία έγινε, το βάθος που είχε εισχωρήσει η χρωστική, η ποιότητα της χρωστικής που χρησιμοποιήθηκε, το σημείο του δέρματος καθώς και η ποιότητά του. Πρόκειται για μια άκρως ασφαλή παροχή με μεγάλο ποσοστό επιτυχίας.

Faq-500-500 Faq υπηρεσίες

Ποια είναι διάρκεια της διαδικασία του Μόνιμου Μακιγιάζ;

Η διάρκεια της διαδικασίας του Μόνιμου Μακιγιάζ εξαρτάται από την τεχνική που θα εφαρμοστεί όπως επίσης και από τον τεχνικό που θα την εφαρμόσει και αν πρόκειται για πρώτη εφαρμογή, επαναληπτική ή ετήσια συντήρηση. Συνήθως τα ραντεβού έχουν διάρκεια από 1,5 έως 4,5 ώρες. Κάποιοι επιπλέον παράγοντες που επηρεάζουν την διάρκεια του ραντεβού είναι η ενημέρωση του πελάτη, η σχεδίαση του σωστού σχήματος, η τοποθέτηση της αναισθητικής κρέμας. Η ολοκλήρωση, ο έλεγχος του αποτελέσματος, η φωτογράφηση, η συζήτηση για την περιποίηση μετά τη διαδικασία και οι απαιτήσεις για την συντήρησή του είναι και αυτοί παράγοντες που υπολογίζονται στην διάρκεια ραντεβού.

Faq-500-500 Faq υπηρεσίες

Πως διαλέγουμε τον κατάλληλο τεχνίτη Μόνιμου Μακιγιάζ;

Η επιλογή του κατάλληλου τεχνίτη είναι το πιο σημαντικό βήμα! Ας μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για το πρόσωπό μας! Γι’ αυτό η αναζήτηση πρέπει να είναι εκτενής. Τα κριτήρια που πρέπει να λάβεις υπόψη σου είναι η εκπαίδευση, η επαγγελματική του εμπειρία όπως επίσης και οι αξιολογήσεις των πέλατών του. Φωτογραφίες από την συλλογή του με πραγματικές δουλειές του, και πραγματικές δουλειές του στο κοντινό σου περιβάλλον είναι ίσως από το πιο σημαντικό κριτήριο που πρέπει να συνυπολογίσεις στην απόφασή σου. Τέλος, το κόστος των υπηρεσιών του θα σου αποδείξει την ποιότητα της παροχής του, εάν προσφέρει εξαιρετικά φθηνές υπηρεσίες αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιεί φθηνά προϊόντα.. στο πρόσωπό σου!

Faq-500-500 Faq υπηρεσίες

Γιατί να επιλέξετε το PERMΛBLISS By Zoi Daouka;

Το PERMΛBLISS By Zoi Daouka εξειδικεύεται στο Μόνιμο Μακιγιάζ. Η Ζωή Νταούκα  κυριαρχεί στο χώρο από το 2004 και μέσα από εκατοντάδες σεμινάρια και  μετεκπαιδεύσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, πάντα με γνώμονα την αγάπη της για την γυναίκα και τον άντρα, προσφέρει ένα άρτιο αποτέλεσμα τόσο τεχνικά όσο και αισθητικά. Έχοντας επιλέξει δίπλα της ανθρώπους με την ίδια φιλοσοφία και αισθητική σχετικά με την ομορφιά και  την παροχή υπηρεσίας, σας εγγυάται την πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού σας, με ασφάλεια, γνώση και δεξιοτεχνία. Σας περιμένουμε ♥

Faq-500-500 Faq υπηρεσίες

back-300x300 Faq υπηρεσίες