Τα φρύδια πλαισιώνουν το πρόσωπο και παίζουν σπουδαίο ρόλο στην αναγνώρισή του. Εκφράσεις και συναισθήματα μπορούν πολύ εύκολα να αποδοθούν μέσα από τις κινήσεις των φρυδιών μας αλλά και το σχήμα τους.

Το Μόνιμο Μακιγιάζ των φρυδιών έχει δώσει λύση τα τελευταία χρόνια σε κάθε άνθρωπο που θέλει να αποκτήσει ένα τέλειο σχήμα στα φρύδια του, να ξανά αποκτήσει τα φρύδια του μετά από περιπτώσεις αλωπεκίας ή έπειτα από χημειοθεραπείες. Μία λύση με διάρκεια από 8 έως 24 μήνες, που δεν μουτζουρώνει, που δεν ξεπλένεται.

Ποιος θεωρείται κατάλληλος υποψήφιος για να εφαρμόσει τη διαδικασία του Μόνιμου Μακιγιάζ στα φρύδια;

Κάθε άνθρωπος που έχει καλή κατάσταση υγείας μπορεί να εφαρμόσει τη συγκεκριμένη παροχή.

Ωστόσο υπάρχουν μερικές καταστάσεις που καθιστούν το Μόνιμο Μακιγιάζ στα φρύδια επικίνδυνο ή και απαγορευτικό.

Έτσι λοιπόν οι υποψήφιοι πελάτες με καταστάσεις υγείας που αφορούν:

 • Δερματικές παθήσεις όπως ροδόχρους ακμή ή ψωρίαση στην περιοχή
 • Χημειοθεραπεία σε εξέλιξη
 • Λήψη φαρμάκων για την αραίωση του αίματος
 • Ιογενείς λοιμώξεις ή ασθένειες
 • Αυξημένη τάση για σχηματισμό χηλοειδούς ουλής
 • Εγκυμοσύνη και θηλασμός
 • Διαβήτης
 • Πρόσφατες χειρουργικές επεμβάσεις (Lifting) ή ιατρικές επεμβάσεις (Botox, Νήματα)

Ανάλογα με την περίπτωση θα πρέπει είτε να αναβάλουν την παροχή για ορισμένο χρονικό διάστημα, είτε να έρθουν σε επαφή με τον θεράποντα ιατρό τους ώστε να τους συμβουλέψει κατάλληλα, είτε όμως και να απομακρυνθούν εντελώς από την ιδέα της συγκεκριμένης παροχής.

Η νέα εποχή στο Μόνιμο Μακιγιάζ μάς προσφέρει μια σειρά από διαφορετικές τεχνικές για να διαλέξεις την κατάλληλη για τις δικές σου ανάγκες.

Τα φρύδια πλαισιώνουν το πρόσωπο και παίζουν σπουδαίο ρόλο στην αναγνώριση του. Εκφράσεις και συναισθήματα μπορούν πολύ εύκολα να αποδοθούν μέσα από τις κινήσεις των φρυδιών μας αλλά και το σχήμα τους.

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ των φρυδιών έχει δώσει λύση τα τελευταία χρόνια σε κάθε άνθρωπο που θέλει να αποκτήσει ένα τέλειο σχήμα στα φρύδια του, να ξαναποκτήσει τα φρύδια του μετά από περιπτώσεις αλωπεκίας ή έπειτα από χημειοθεραπείες. Μία λύση με διάρκεια από 8 έως 24 μήνες, που δεν μουτζουρώνει που δεν ξεπλένεται.

Ποιος θεωρείται κατάλληλος υποψήφιος για να εφαρμόσει τη διαδικασία του Μόνιμου Μακιγιάζ στα φρύδια;

Κάθε άνθρωπος που έχει καλή κατάσταση υγείας μπορεί να εφαρμόσει τη συγκεκριμένη παροχή .

Ωστόσο υπάρχουν μερικές καταστάσεις που καθιστούν το Μόνιμο Μακιγιάζ στα μάτια επικίνδυνο ή και απαγορευτικό.

Έτσι λοιπόν οι υποψήφιοι πελάτες με καταστάσεις υγείας που αφορούν:

 • Δερματικές παθήσεις όπως ροδόχρους ακμή ή ψωρίαση στην περιοχή
 • Χημειοθεραπεία σε εξέλιξη
 • Λήψη φαρμάκων για την αραίωση του αίματος
 • Ιογενείς λοιμώξεις ή ασθένειες
 • Αυξημένη τάση για σχηματισμό χηλοειδούς ουλής
 • Εγκυμοσύνη και θηλασμός
 • Διαβήτης καθώς και
 • Πρόσφατες χειρουργικές (Lifting) ή ιατρικές επεμβάσεις Botox ή Νήματα)

ανάλογα με την περίπτωση θα πρέπει είτε να αναβάλουν την παροχή για λίγο αργότερα, είτε να έρθουν σε επαφή με τον θεράποντα γιατρό τους ώστε να τους συμβουλέψει κατάλληλα, είτε όμως και να απομακρυνθούν εντελώς από την ιδέα της συγκεκριμένης παροχής.

Η νέα εποχή στο ημιμόνιμο μακιγιάζ μας προσφέρει μια σειρά από διαφορετικές τεχνικές για να διαλέξεις την κατάλληλη για τις δικές σου ανάγκες.

Nano Eyebrows

Πρόκειται για μια τεχνική με την οποία καλύπτουμε κενές ζώνες στα φρύδια με την κατασκευή λεπτών γραμμών. Η τεχνική αυτή είναι η πρώτη που χρησιμοποιήθηκε με σκοπό να αποδώσει μια ρεαλιστική εικόνα στα φρύδια η οποία στην συνέχεια αντικαταστάθηκε με την τεχνική των Realistic Eyebrows.

Για ποιους είναι ιδανική η τεχνική Nano Eyebrows;

Όσοι έχουν φρύδια με λίγα κενά και θέλουν να τα γεμίσουν με απόλυτα φυσικό και διακριτικό τρόπο τα Nano Eyebrows είναι μια καλή επιλογή.

Ποια είναι η διάρκεια της παροχής;

Δεδομένου ότι η συγκεκριμένη τεχνική χρησιμοποιείται τις περισσότερες φορές για να καλύψει κενές ζώνες στα φρύδια ανάλογα με τις ζώνες εργασίας η διάρκεια της παροχής κυμαίνεται από ½ έως 1,5 ώρα.

Πόσο καιρό διαρκεί η τεχνική των Nano Eyebrows;

Η διάρκεια ζωής της συγκεκριμένης τεχνικής είναι από 8 έως 24 μήνες, αυτό εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως η ποιότητα του δέρματος, η ένταση της χρωστικής που θα επιλεγεί και η μετέπειτα φροντίδα που θα του παρέχουμε.

nano-φρυδια ΦΡΥΔΙΑ

Realistic Eyebrows

Πρόκειται για μια τεχνική η οποία πλησιάζει περισσότερο από κάθε άλλη στην εικόνα του φυσικού αποτελέσματος . Σε αυτήν την τεχνική κινούμαστε με βάση το εφέ της τρίχας, σχεδιάζοντας και προσομοιώνοντας  τρίχες, σύμφωνα με τις φυσικές τρίχες της κάθε πελάτισσας.

Για ποιους είναι ιδανική η τεχνική Realistic Eyebrows;

Η τεχνική των Realistic Eyebrows απευθύνεται σε όλα τα πρόσωπα κάθε ηλικίας και σχεδόν όλους τους τύπους δέρματος με εξαίρεση τα πολύ πορώδη και λιπαρά δέρματα.

Είναι μια τεχνική ιδανική για τις περιπτώσεις πελατών που έχουν έλλειψη τρίχας είτε σε μεμονωμένα σημεία, είτε σε όλο το μήκος του φρυδιού για τον οποιοδήποτε λόγο, καθώς έρχεται να συμπληρώσει τα κενά σημεία με τρόπο διακριτικό και απόλυτα φυσικό, αλλά και  να ανακατασκευάσει από το μηδέν ένα νέο φρύδι  γεγονός που απογειώνει το πρόσωπο αλλά και το βλέμμα.

Περισσότερα
ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ-ΦΡΥΔΙΑ ΦΡΥΔΙΑ

Ombre Εyebrows

Η τεχνική των Ombre φρυδιών είναι μια από τις πιο δημοφιλείς τεχνικές στον χώρο του Μόνιμου Μακιγιάζ. Πιο συγκεκριμένα, αποτελεί μία υποκατηγορία της τεχνικής Powder, καθώς ακολουθούμε και εδώ την ίδια διαδικασία  της σκίασης με απαλές και αέρινες κινήσεις.

Αυτό που ξεχωρίζει την Ombre τεχνική από την Powder είναι πως εδώ ακολουθούνται συγκεκριμένα μοτίβα φωτοσκιάσεων με σκοπό να τονίσουν αλλά και να χαλαρώσουν διαφορετικές ζώνες των φρυδιών κάθε φορά, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε προσώπου.

Το Ombre μοτίβο που συχνότερα χρησιμοποιείται είναι αυτό όπου  το μπροστινό μέρος του φρυδιού είναι πιο αχνό ενώ καθώς πηγαίνουμε προς την ουρά του φρυδιού η ένταση του φρυδιού βαθμιαία αυξάνεται.

Για ποιους είναι ιδανική η Ombre Εyebrows τεχνική;

Για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν φρύδια  πιο γραμμένα, χωρίς κενά, δίνοντας ένταση σε συγκεκριμένες ζώνες του φρυδιού η τεχνική αυτή είναι η καταλληλότερη επιλογή, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα ενός φυσικού αποτελέσματος μέσα από απαλές ζώνες.

Περισσότερα
ΟΜΠΡΕ-ΦΡΥΔΙΑ ΦΡΥΔΙΑ

Powder Eyebrows

Πρόκειται για μια διαδικασία Μόνιμου  Μακιγιάζ όπου ο τεχνίτης εισάγει την χρωστική στα πρώτα στρώματα του δέρματος, δημιουργώντας το εφέ της “πούδρας” με πολύ επιφανειακές κινήσεις. Η διαδικασία ολοκληρώνεται  σε δύο ραντεβού. Στο  πρώτο η χρωστική που επιλέγεται είναι πιο απαλή δίνοντας έμφαση στο σχήμα, ενώ στο δεύτερο ραντεβού το οποίο γίνεται μετά από 6 με 8 εβδομάδες ελέγχουμε για τυχόν ατέλειες στο σχήμα, καθώς και στην απόχρωση της χρωστικής την οποία μπορούμε αυτή τη φορά να την κάνουμε πιο έντονη.

Ποια είναι η διάρκεια της παροχής;

Καθώς η συγκεκριμένη τεχνική δεν έχει σκοπό να δημιουργήσει υψηλού κορεσμού αποτελέσματα, αλλά το εφέ μιας ελαφριάς σκίασης αποτελεί ίσως την πιο σύντομη τεχνική με διάρκεια 1,5 έως 2 ώρες.

Περισσότερα
powder-ΦΡΥΔΙΑ ΦΡΥΔΙΑ

Combo Εyebrows

Πρόκειται για την μεικτή τεχνική, η οποία προκύπτει από τον συνδυασμό των δύο πιο δημοφιλών τεχνικών, Powder και Realistic Eyebrows.

Στόχος είναι ένα άρτιο και φυσικό αποτέλεσμα το οποίο μπορεί να επιτευχθεί με την συγκεκριμένη τεχνική κατά ένα μεγάλο ποσοστό.

Δεδομένου ότι σχεδιάζουμε αρχικά όσο πιο ρεαλιστικές «τρίχες» στις ζώνες του φρυδιού όπου υπάρχει ανάγκη, με την βοήθεια της Powder τεχνικής μάς δίνεται η δυνατότητα ανάμεσα στις τρίχες που σχεδιάσαμε να προσθέσουμε σκιές με  αποτέλεσμα να παράγουμε ένα τρισδιάστατο εφέ αποκτώντας ζώνες διαφορετικού κορεσμού. Επιπρόσθετα με την τεχνική της σκίασης μπορούμε να δώσουμε ένταση και ευθυγράμμιση σε συγκεκριμένες ζώνες που επιθυμούμε να τονίσουμε.

Για ποιους είναι ιδανική η Combo Εyebrows τεχνική;

Η τεχνική αυτή είναι ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να οριοθετήσουν συγκεκριμένες ζώνες στα φρύδια τους και ταυτόχρονα να έχουν αποτελέσματα με τρισδιάστατη όψη. Στα  σημεία που θέλουμε να καθορίσουμε δυναμικά το φρύδι χρησιμοποιούμε την Powder τεχνική, ενώ με  την τεχνική των Realistic Eyebrows καλύπτουμε ζώνες του φρυδιού που είναι κενές δίνοντας ένα πιο διάφανο αποτέλεσμα.

Περισσότερα
combo-ΦΡΥΔΙΑ ΦΡΥΔΙΑ

back-300x300 ΦΡΥΔΙΑ