Η παροχή της δερματοστιξίας (Μόνιμο Μακιγιάζ) μπορεί να εφαρμοστεί στο τριχωτό της κεφαλής σε άνδρες και γυναίκες και στα γένια του προσώπου των ανδρών, δίνοντας μόνιμη λύση στα προβλήματα τριχοφυΐας με εγγυημένα αποτελέσματα.

Είναι μια μακροπρόθεσμη οικονομική λύση για να καλύψετε την φαλάκρα, τα σημάδια των ουλών, να πυκνώσετε ζώνες αραίωσης ή να δημιουργήσετε τη γραμμή των μαλλιών που υποχωρεί.

ΤΡΙΧΩΤΟ ΚΕΦΑΛΗΣ

Πρόκειται για μια εξιδεικευμένη τεχνική μικροχρωμάτωσης η οποία δημιουργεί κουκίδες στο τριχωτό της κεφαλής δημιουργώντας την ψευδαίσθηση του τριχικού θύλακα  δίνοντας όπως επίσης και την ψευδαίσθηση της πυκνότητας.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως η τεχνική Scalp Tattoo δεν είναι κλασικό τατουάζ, καθώς οι χρωστικές που χρησιμοποιούνται είναι διαφορετικής σύστασης και δομής, τέτοια που να τους επιτρέπει να εισάγονται στα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας του τριχωτού της κεφαλής και να μπορούν να διασπαστούν από το σώμα.

Πόσο διαρκεί η θεραπεία;

Ο χρόνος που απαιτείται για να ολοκληρωθεί μια συνεδρία σε όλη την έκταση του κεφαλιού είναι περίπου 4 έως 6 ώρες και απαιτούνται 3 με 4 συνεδρίες.

Ποια είναι η διάρκεια ζωής του αποτελέσματος;

Ο χρόνος διάρκειας ζωής του Scalp Tattoo είναι από 1 έως 8 χρόνια και αυτό εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως η ποιότητα του δέρματος, η ένταση της χρωστικής που θα επιλεγεί και η μετέπειτα φροντίδα που θα του παρέχουμε.

40 ΤΡΙΧΩΤΟ ΚΕΦΑΛΗΣ

back-300x300 ΤΡΙΧΩΤΟ ΚΕΦΑΛΗΣ