Η θεραπεία του καρκίνου του μαστού αποτελεί  μια δύσκολη επεμβατική διαδικασία και οι επιζώντες από από την ασθένεια αυτή είναι πραγματικοί ήρωες. Ως μέρος της θεραπείας, πολλοί χρειάζεται να υποβληθούν σε μονόπλευρη ή αμφίπλευρη μαστεκτομή, χάνοντας το φυσικό τους στήθος.

Με το τατουάζ θηλών (areola tattoo) η χαμένη αυτοπεποίθηση ανακτάται καθώς οι γυναίκες αυτές μπορούν πλέον να αναδομήσουν την εικόνα του μαστού τους.

ΘΗΛΕΣ

Πρόκειται για μια ανεπτυγμένη τεχνική μικροχρωμάτωσης η οποία με τη δύναμη των φωτοσκιάσεων, των τρισδιάστατων εφέ  και των ειδικών χρωστικών μπορεί να αποδώσει την ψευδαίσθηση της φυσικής θηλής.

Τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης τεχνικής ανάλογα με την ποιότητα του δέρματος, την ποιότητα της χρωστικής και τη μετέπειτα φροντίδα που θα του παρέχουμε, διαρκούν από 2 έως 5 χρόνια οπότε και εξασθενούν σταδιακά.

Αυτό που αξίζει να γνωρίζεται είναι πως χρειάζεται να περιμένετε 3 έως 6 μήνες αν έχετε υποβληθεί σε  χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης της θηλής διαφορετικά υπάρχει η πιθανότητα το τατουάζ να αλλοιώσει το αποτέλεσμα της θηλής.

Επιπλέον, αν μετά την μαστεκτομή έχετε υποβληθεί σε προληπτική ακτινοβολία θα πρέπει να περάσουν και εδώ 6 έως 8 μήνες ώστε η περιοχή του δέρματος να έχει πλήρως αποκατασταθεί.

38 ΘΗΛΕΣ

back-300x300 ΘΗΛΕΣ